internisticka ordinacija Ravena

Internistička ordinacija Ravena
Vojvode Mišića 5, Niš

018 301 604
069 654 600

info@ravena.rs
www.ravena.rs

Radno vreme:
08:00 – 20:00 (Pon-Pet)
08:00 – 15:00 Subota
Nedeljom ne radimo

Ordinacija Ravena pruža kompletnu uslugu iz domena interne medicine kroz usku saradnju izabranog tima lekara specijalista različitih subspecijalnosti.

Iskustvo

Uložili smo znanje i dugogodišnje iskustvo sa željom da našim korisnicima pružimo kvalitetnu, brzu i efikasnu zdravstvenu uslugu.

Stručnost

Stručni tim naših lekara specijalista, subspecijalista i medicinskog osoblja čekaće Vas u zakazanom terminu kako bismo Vam pružili kvalitetne preglede u skladu sa savremenom kliničkom praksom.

Doktori ordinacije RAVENA iz različitih oblasti interne medicine svojim dugogodišnjim iskustvom garant su najvišeg kvaliteta zdravstvene zaštite, a najsavremeniji medicinski aparati dopuna su njihovog iskustva i znanja. Poverenje koje je svakom našem lekaru pojedinačno ukazalo na hiljade pacijenata, njihovo zdravlje i osmeh, najveće je dostignuće našeg tima.

Savremena oprema

Savremena tehnologija omogućava nam brzu i preciznu dijagnozu.

Uložili smo znanje i dugogodišnje iskustvo sa željom da našim korisnicima pružimo kvalitetnu, brzu i efikasnu zdravstvenu uslugu.

NAŠ MOTO je da uspešno lečenje pored profesionalnosti lekara, adekvatnog prostora, vremena i medicinske aparature zahteva i postojanje ličnog odnosa i poverenja između pacijenta i lekara. Trudimo se da po tome budemo prepoznatljivi.

Usluge koje obuhvatamo

Kroz širok spektar zdravstvenih usluga iz oblasti Interne medicine, nastojimo da svojim sugrađanima obezbedimo siguran i zdrav život. Podizanjem svesti o značaju preventivnih pregleda, ranog dijagnostikovanja i lečenja, težimo unapređenju kvaliteta života i očuvanju zdravlja.

Usluge ordinacija Ravena