Etno Kuća

Kafana Etno kuća
Živorada Kostića Moravca 13,
18000 Niš

018 42 13 662

Zapratite nas na Facebook-u
Zapratite nas i na Instagramu

Etno Kuća je kafana sa dugogodišnjom tradicijom, kapacitet do 140 gostiju, ambijent u etno – domaćem stilu a takav je i meni, prepun nacionalne kuhinje i domaćih specijaliteta.

U restoranu je muzika uživo, svakog dana.

Dobro došli u Niš!

Dobro došli u Niš, grad koji će vas osvežiti šarmom i toplinom juga, grad u kome je rodjen prvi hrićanski car, grad smešten na raskrsnici puteva, vekovima poznat kao mesto susretanja istočnih i zapadnih civilizacija, grad burne istorijske prošlosti i jedinstvenih spomenika, grad ljubaznih domaćina, izvrsne hrane, boema, glumaca, pisaca, sportista .

U Nišu se nećete osećati kao gost, jer se u Nišu svi osećaju kao kod svoje kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Etno Kuca (@etno_kuca)

Kafana

Kafana, jedna reč u hiljadu slika , doživljaja, godina iskustva, priča za unuke, spavanja pod stolom sistematskog upropašćavanja svake perspektive. Mislim da ni jedna ljudska tvorevina nije opevana toliko puta sa toliko emocija. A kako i ne bi, kad je svaki srećan i tužan trenutak, u čovekovom životu, kulminirao upravo na tom mestu.

Kafana živi za goste namernike, u nju se ne ulazi slučajno, već isprovociran gorućom željom, ili barem alkoholičarskim porivom,. A u njoj, u njoj vas svi vole, do poslednje pare ili dozvoljenog minusa, ali vas vole ono pravo.