Kafana Kabak

Kafana Kabak
Rentgenova 66, Niš

065 335 7 337

kabaknis@gmail.com
www.kafanakabak.rs

Pratite nas na Facebook-u
Zapratite nas i na Instagramu

Kafana Kabak prosto mami da dodjete i uživate u specijalitetima

Poslednjih godinu dana uželeli smo se kafana, muzike i dobrih kafanskih specijaliteta. Niška kafana Kabak može da vam ponudi ono najbolje…tradiciju starih niških kafana, koje su bile čuvene po odličnom piću ali i ukusnim tradicionalnim jelima.

U ovoj čuvenoj niškoj kafani spremaju se ona prava, tradicionalna jela, poput repova, teletine ispod sača ili ukusne, južnjačke mućkalice.. Neizostavan je roštilj i drugi južnjački specijaliteti.

Kafana Kabak , mesto je gde se vodi računa o svim epidemiološkim merama i tu se možete osećati sigurno.

Kako kažu u ovom niškom restoranu reč KABAK se prvi put pojavila 1563. godine u Rusiji i u to vreme označavala je kafanu. To je mesto gde se jelo sporo i uživalo u svakom zalogaju, gde su se uz dodir čaša stvarali osmesi. Vodeći se time, misija kafane Kabak jeste da ponovo zakoračite u ta davna vremena i da zajedno sa niškim merakom dobijete mesto gde ćete opustiti sva svoja čula.

„Autentični ambijent, domaća kuhinja spremana po starim receptima će vas opustiti, doneti dobro raspoloženjei naravno, ponovo navesti na put, u ovaj današnji Kabak – sa ukusima starih vremena“, ističu u kafani.

Sve ovo čini Kabak idealnim mestom, gde će se oko stola okupiti porodica, prijatelji i poslovni partneri. Na neko vreme možemo da zaboravimo na sve dnevne brige i gde možemo da se posvetimo jedni drugima uz uživanje u ručku, koji je bogat tradicionalnim specijalitetima, na stari, meraklijski način.

Prijatan ambijent, autentične stare, prave kafane, idealan je i za poslovne ručkove i sastanke.