Kafana Nislijska mehana

Kafana Nišlijska Mehana
Prvomajska 49, Niš
(ulaz u etno deo restorana)
Kralja Stefana Prvovenčanog 22, Niš
(ulaz u novi deo restorana)

+381 18 511 111
+381 63 357 200

Pratite nas na Facebook-u

www.nislijskamehana.com

Kafana „Nišlijska Mehana“, smeštena u užem centru Niša, zvanično je počela sa radom 09.05.1994. godine. Već u leto iste godine postala je jedno od najomiljenijih mesta okupljanja svih Nišlija, a vremenom je dostigla i zadržala status najposećenije kafane u Nišu.

U pravom domaćinskom ambijentu, kafana raspolaže unutrašnjim kapacitetom od 90 mesta i letnjom baštom kapaciteta 30 mesta (ulaz iz Prvomajske), kao i sa još 110 mesta u novom delu (ulaz iz ulice Kralja Stefana Prvovenčanog).

Pored standardnih jela, pečenja ispod sača i specijaliteta sa roštilja, u skladu sa tradicijom dugom preko četvrt veka, spremamo i stara srpska jela koja su već pomalo zaboravljena. Mnogobrojni zadovoljni korisnici navikli su nas na pohvale i priznanja isto onako kako smo mi njih navikli na visok i personalizovan kvalitet naših proizvoda i usluga. Pored ostalog, BBC nas preporučuje kao jedan od četiri restorana u Srbiji gde se najbolje jede, a čuveni svetski turistički portal TripAdvisor pet godina za redom nam dodeljuje ”Sertifikat o izvrsnosti” jer svojom delatnošću, kako kažu, usrećujemo ljude.

Zajedno sa gostima koji su vrsni poznavaoci pravog niškog kafanskog duha, postavili smo visoke standarde uživanja u hrani, vinima, druženju, muzici… odnosno u autentičnoj boemskoj atmosferi po kojoj smo odavno i međunarodno prepoznatljivi.

Naš posvećeni tim od preko 30 vrhunskih ugostiteljskih radnika, striktnim izborom najkvalitetnijih dobavljača, svojim poznavanjem kulinarstva i posluživanja, uz ljubaznost i čuveno niško gostoprimstvo, sa radošću ispunjava meraklijske zahteve i najprobirljivijih gostiju.

Povrh svega, u ovim vanrednim okolnostima, u cilju očuvanja zdravlja naših sugrađana, organizujemo dostavu specijaliteta mehane sa “mirisom i ukusom starog Niša” na vašu kućnu adresu. 

Za porudžbine veće od 1.200 RSD

BESPLATNA DOSTAVA HRANE NA KUĆNU ADRESU

Za porudžbine od 1.500 – 3.500 RSD gratis vino 0,187 Žuti cvet
Za porudžbine preko 3.500 RSD gratis vino 0,7 lit. Žuti cvet

KETERING USLUGE ZA VEĆI BROJ GOSTIJU

 

ZAVIRITE U NAŠ MENI I NARUČITE !!

 

Neka sva čula uživaju!