018 533 545
060 04 21 985


 

Sremska 13 a, lok.br. 10, 18000 Niš

Kozmetički salon „Beauty woman“ uz kalitetne kozmetičke usluge dobićete preporuke i savete načih stručnih saradnika.

Pored svih usluga možete ulepšati Vaše nokte, nadograditi trepavice , mini val trepavica i sve što je potrebno Vašem licu i telu za dobar izgled.

„Šminka čini čuda!“ Potrebno je pokriti nedostatke a naglasiti lepotu. Najjednostavniji način da to postignete je ŠMINKANJE.

Nudim Vam profesionalno šminkanje za sve prilike:

  • DNEVNA ŠMINKA
  • VEČERNJA ŠMINKA
  • ŠMINKA ZA VENČANJA
  • ŠMINKA ZA MATURE
  • SCENSKA I TV ŠMINKA
  • ŠMINKA ZA REKLAME I FILMOVE
  • ŠMINKA ZA BOOK

Da bismo vodili brigu o svojim stopalima, potrebno je raditi pedikir u proseku jednom mesečno u proseku leti, a zimi jednom u mesec, dva.

Estetski pedikir

Pedikir podrazumeva natapanje stopala u toploj kupki, sa mirišljavom morskom solju uz blagu vibro masažu. Zatim skidanje zadebljanja kože, turpijanja (radi izednačavanja), obrade žuljeva i kurjih očiju, obrada zanoktica i poliranje i oblikovanje noktiju, piling stopala, masaža uz hranljivu kremu i eterična ulja. Na kraju je lakiranje, koje može biti frenč ili lakovima u boji po želji klijenta.

Medicinski pedikir

Pored već ostalog što smo naveli, radi se obrada uraslih noktiju ili protetika deformisanih noktiju. Po potrebi se daje lidokain u spreju ali uglavnom se radi sa velikom pažnjom i sterilnim  instrumentima tako da pacijent oseti minimalan bol ili nelagodnost. U svakom slučaju rešava se problem koji vas muči, možda i mesecima.

Polu pedikir – Radi se u slučajevima kada nije potrebna kompletna nega, znači ili obrada noktiju i zanoktica ili žuljevi.

Trajni frenč – Na nogama, podrazumeva ojačavanje gelovima i ukrašavanje. Radi se najčešče u letnjem periodu, mada po želji može i bilo kada. Traje oko 2 meseca