lovopromet

Lovo promet
Stevana Sinđelića 36. Čamurlija,
18211 Niš, Srbija

+381 18 4 585 595

office@lovopromet.rs
www.lovopromet.rs

On line shop 

Zapratite nas na Facebooku

Preduzeće „Lovo promet“ osnovano je 1991. godine u Nišu i specijalizovano je za promet prehrambenih proizvoda na veliko i malo.

Od osnivanja do kraja 1993. godine preduzeće posluje sa troje zaposlenih, sa skromnim kapitalom, malim skladišnim prostorim i uskim asortimanom robe. Novi program smrznute ribe i proizvoda od ribe uveden je 1994. godine, kojim preduzeće „Lovo promet“ postaje prepoznatljivo na tržistu. Na taj način stekli su se i materijalni uslovi za dalji razvoj i povećanje obima poslovanja.

 

U 2000. godini pušten je u rad novoizgrađeni poslovni i skladišni prostor, instalirane su stacionarne hladnjače kapaciteta do 1000 tona a vozni park je obogaćen specijalizovanim vozilima za transport ribe, prerađevina od ribe i morskih plodova. U početku „Lovo promet“ uvozi ribu samo iz Bugarske i Rusije.

Izgradnja namenskog prostora stvorila je mogućnost uvoza ribe i morskih plodova sa svih kontinenata. Danas „Lovo promet“ ovaj program uvozi iz Argentine, Urugvaja, Čilea, Kanade, Tajlanda, Vijetnama, Maroka, Španije, Norveške, Irske, Poljske, Nemačke, Holandije, Danske, Italije, Grčke, USA, Foklandskih ostrva, Indonezije, Kine, Islanda, Belgije, Škotske, Estonije, Letonije, Litvanije itd.

Konstantno prateći potrebe tržišta od 2002. godine „Lovo promet“ je plasirao na tržište konzerviranu tunjevinu, skušu i sardine pod sopstvenim brendom – „Ocean Fish“.

Asortiman je proširen i na polju ribljih specijaliteta, sveže ribe, ali i na polju smrznutog i konzerviranog povrća, voća, pomfrita, zamrznutog peciva i piletine.

Danas „Lovo promet“ snabdeva svojim proizvodnim programom više od 1200 kupaca širom Srbije. U 2019. godini dobijen sertifikat 100 najvećih u Srbiji.

Maloprodaja Lovo promet

Sa 26 odlično snabdevenih ribarnica, „Lovopromet“ je lider u jugoistočnoj i centralnoj Srbiji.

Uživajte u fantastičnom ukusu Lovoprometovih ribljih specijaliteta i širokom asortimanu proizvoda koji obuhvataju smrznuto i konzervirano Filleny Foods voće i povrće, Lutosa proizvode od krompira, Filleny Cake factory domaće smrznute torte i još mnogo arikala čeka Vas u Lovopromet maloprodajnim objektima.