Montažne ograde LUKA
Aranđelovac

064 98 46 210

Zapratite nas na Instagramu

Firma Montaža ograda „Luka“ iz Arandjelovca radi ograđivanje industrijskih objekata i hala svih vrsta, privatnih objekata po visokim standardima i u najkraćem mogućem roku.

Naše usluge:
– Montaža panelnih ograda
– Montaža 2D i 3D panela
– Montaža veštačke trave
– Montaža panela sa provučenim PVC trakama
– Izrada i montaža kapija

Potrebna vam je nova ograda za vašu kuću ili poslovni prostor? Mi vam nudimo kvalitetne usluge montaže panelnih ograda, koje će zadovoljiti vaše zahteve i estetske standarde. Naš tim stručnjaka vrši montažu kako 2D, tako i 3D panela, sa izborom boja i dezena koji odgovaraju vašim potrebama.

Ako želite da vaše dvorište bude uvek zeleno i uredno, nudimo i uslugu montaže veštačke trave. Ova vrsta trave je odlična za one koji žele da uštede na održavanju, ali i da uživaju u lepom izgledu svog dvorišta tokom cele godine.

Takođe, vršimo montažu panela sa provučenim PVC trakama koje su idealne za privatnost i zvučnu izolaciju. Naši stručnjaci će vam pomoći da odaberete najbolju opciju za vaše potrebe i izvrše montažu na vašoj lokaciji.

Kao dodatak našim uslugama, nudimo i izradu i montažu kapija. Naš tim će vam pomoći da odaberete stil i materijal koji odgovara vašem stilu, potrebama i budžetu.

Sve naše usluge montaže vršimo sa pažnjom prema detaljima i brinemo o vašim potrebama. Kontaktirajte nas i uverite se u našu profesionalnost i kvalitet usluga koje nudimo.