NOVI Cocktails & Kitchen

NOVI Cocktails & Kitchen
Kopitareva 3, 18000 Niš
Kazandžijsko sokače

064 94 83 510

noviest2020@gmail.com

Pratite nas na Facebook-u
Zapratite nas i na Instagramu

Kao bar koji je specijalizovan za koktele, NOVI Cocktails & Kitchen se izdvaja u ponudi niškog ugostiteljstva na različite načine.

Veliki izbor koktela, od kojih ste neke sigurno nekada probali, dok za neke, garantujemo nikada niste ni čuli, ipak sve ih vezuje jedna stvar, a to je DA SU SVI POSEBNI.

Dugogodišnje iskustvo koje je stečeno u celom svetu i šankeri kojima je priprema koktela decenijska specijalnost, u svaki od koktela ostavljaju pečat koji ih čini originalnim i daje im notu ukusa koju nigde u gradu nećete moći da osetite.

Svaki od koktela čini pažljivo izabran spoj alkoholnih i bezalkoholnih pića, sa specijalnim dodatkom ukusa koji garantuje svežinu.

Ono o čemu će se, pored koktela, u gradu govoriti jesu definitivno kafe.

Jake, punog ukusa, ono što ih karakteriše jeste LATTE ART – umetnost crtanja i oslikavanja koju veštom rukom kreiraju iskusni barmeni.

NOVI Cocktails & Kitchen predstavlja i kuću dobre hrane.

Od doručka do obilnih obroka, bogate daske sa pilećim i ostalim specijalitetima, preko čuvenih obrok-salata, do slatkih i slanih palačinki i jedinstvenog pohovanog sladoleda – sigurno je da sa stola nećete ustati gladni.

Svakog dana dostava je tu za Vas 09-22:30 preko aplikacije

@glovo_rs
@donesigram