coral-epire-logo

Coral Epire
Igmanska 2,
Novi Sad

+381 64 32 80 784

dogsempire.ns@gmail.com
www.hotelzapsens.rs

Pratite nas na Facebooku
Zapratite nas i na Instagramu

Odgajivačnica pasa „Coral Empire“  osnovana je u aprilu 2018. godine, ali možemo slobodno reći da se ljubimcima bavimo već dugo.

Ovaj posao smo ranije nazivali hobijem, uživanjem i zabavom. Svu ljubav prema psima uložili smo u osmišljavanje i opremanje objekta, koji će svojim izgledom i opremom zadovoljiti naše ideje i vaše potrebe, a pre svega biti bezbedan i siguran za boravak svakom našem gostu.

Naš objekat je pod stalnim video nadzorom, kako unutrašnjost prostorija gde borave psi kada je period odmora ili lošeg vremena tako i spoljašnji prostor namenjen za igru i zabavu.

Hotel za pse „Dogs Empire“

Mnogi problemi s ponašanjem kućnih ljubimaca nastaju kada oni ostanu sami i pod stresom. Ovi problemi uključuju lajanje, cviljenje, uništavanje imovine i učestalije mokrenje i defekaciju. Pseće carstvo je mesto na kojem će Vaš pas naučiti dobre veštine socijalizacije, odnosno naučiti da se ponaša lepo, ne samo među drugim kucama, nego i pred gostima ili kada ste sa njim negde u gostima. Igraonica pruža zabavnu i aktivnu sredinu i promoviše dobre manire. To uključuje dobre fizičke i mentalne vežbe, što znači da će tokom boravka u Dogs Empire Vaš ljubimac potrošiti dodatnu energiju i kući doći spreman za opuštanje sa Vama.

Odgajivačnica „Coral Empire“

Našu prvu pudlu nabavili smo pre 12 godina i tada je pas prvi put prešao preko praga naše kuće. Nismo znali mnogo o pudlama, ali za veoma kratko vreme shvatili smo da je Megi veoma inteligentan pas, koji pruža ljubav bez granice, nemaju miris specifičan za pse i ne linjaju se, nisu lajavi. Zbog toga smo rešili da se posvetimo ovoj rasi mnogo više.

Našu curu smo prvi put parili kada je imala tri godine i dobili smo jednu od najtrofejnijih ženki u našoj odgajivačnici – Kibby SRK of Coral Empire. Potom smo uvezli mužjaka iz odgajivačnice Mon Lami, poznate u Hrvatskoj, vlasnika Zdenka Rončevića.

Posle toga smo i zvanično registrovali našu odgajivačnicu Coral Empire pod brojem FCI 5986.

Pudle prosto obožavamo i pažljivo radimo na odabiru kvalitetnih krvnih linija. Naš odgoj se bazira na kvalitetnim i uspešnim izložbenim psima, a dokaz kvaliteta su upravo uspesi naših pasa i u zemlji i u inostranstvu.

U kontaktu sa novim vlasnicima pasa iz naše odgajivačnice ostajemo do menjanja prvih zubića (oko 4-5 meseci) ili dok god oni to žele, pa svakodnevno dobijamo slike naših pasa u svojim novim domovima. To su reči i slike koje svakom pravom odgajivaču mnogo znače i daju podršku da ono što radi, radi kako treba. Mi dajemo sve od sebe da kvalitetom, a ne kvantitetom, budemo ispred drugih.

Mnogo truda i zalaganja treba da bi podigli svest o tome kako pravi predstavnik ove prelepe rase treba da izgleda, koje su njene karakteristike i upravo je zato naša odgajivačnica uvek otvorena da primi one koji žele da se upoznaju sa ovom rasom i dobiju prave informacije na pravom mestu, da vide naše pse i da na taj način odluče da li je to pravi pas i za njih.

Misija odgajivača bi i trebala da bude da rasu približi potencijalnim budućim vlasnicima i da na taj način oni odaberu upravo ono šta žele.

Grooming

U Psećem carstvu se Vaš ljubimac može i ulepšati! Kupanje, šišanje, raščešljavanje, čišćenje ušiju i sečenje noktića, uključeni su u usluge salona. Mnogo pažnje poklanjamo ljubimcima koji dolaze u naš salon za ulepšavanje. Dodatni napor i pažnju pružamo mladim ljubimcima koji su prvi put na tretmanu i prilagodjavanju novom ambijentu, kako bi celi proces prošao u prijatnom okruženju. Koristimo profesionalne preparate za negu i ulepšavanje, jer vaši ljubimci zaslužuju samo najbolje. Pristup radu temeljimo na strpljenju i ljubavi prema psima s obzirom na dugogodišnje iskustvo.