brazuka ugostiteljstvo

Branzuka doo
Miloja Zakića 8
11080 Beograd, Zemun

+381 63 572 684

branzuka@gmail.com
www.branzuka.com

Zapratite nas na Instagramu

Kompanija Branzuka se bavi uvozom i distribucijom opreme za ugostiteljstvo vodećih svetskih proizvođača.

Kod nas ćete pronaći veliki izbor opreme za ugostiteljstvo atraktivnog dizajna, koja je izrađena od najkvalitetnijih materijala koji u sebi ne sadrže štetne supstance.

Staklo, porcelan i rostrfrei

Bilo da su Vam potrebne čaše, stolnjaci, escajg ili barska oprema, Branzuka nudi širok asortiman proizvoda izrađenih od najkvalitetnijih materijala, kao što su: stakloporcelanRostfrei Inox.

Staklo za ugostiteljstvo

Branzuka nudi širok asortiman stakla za ugostiteljstvo: čaše za pivo, viski, sokove, koktele, tekilu, pelinkovac, rakije, likere, belo i crno vino, šampanjac, konjak, krigle, činije i čaše za sladoled, staklene činije, šolje za kafu, pepeljare.

Porcelan za ugostiteljstvo

Ukoliko otvarate novi restoran, hotel, kafić ili renovirate postojeći, kompanija Branzuka je prava adresa za Vas. U našoj ponudi porcelana za ugostiteljstvo pronaći ćete plitke i duboke tajire, tanjire za pizzu, tanjire za dezerte, činije, držače za salvete, šolje i tacne, ovale, vaze, pepeljare, bokalčiće.

Inox (Rostfraj) program za ugostiteljstvo

Inox programu za ugostiteljstvo Branzuka nudi setove za ulje, sirće, so, biber, čačkalice, činije, džezve, posude za led, kutlače, ovale, lonce, plitke i duboke šerpe, escajg, sipaće kašike, lopatice za lazanje i torte, kašike za varivo i limunadu, hvataljke za kolače i led.

Barska oprema

Branzuka takođe nudi veoma kvalitetnu barsku opremu, inox kolica, stalke, konobarski otvarač, barski otvarač, točilice, slamčice, četke za pranje, poslužavnike, špic cedilo, šejker, otvarače za flaše, barski oceđivač čaša, koktel kašike i cediljke, formal za sladoled, držač čaša, držaš za kiblu, dozer za šećer, čajnike, posude za mleko.

Opremanje sala za svadbe i proslave

U svom programu za opremanje sala za svadbe i proslave Branzuka nudi ukrasne navlake za stolice i mašne za stolice, dekoraciju stolova, dekorativne stolnjake.