blackberry-events

Jovana Skerlića 28
18000 Niš, Srbija

(065) 504 99 42

info@blackberryevents.rs
www.blackberryevents.rs

Pratite nas na Facebooku
Zapratite nas i na Instagramu

Inovativni koncept. Zabava. Dizajn. Produkcija.

Blackberry Events organizuje i sprovodi sve vrste događaja.

Bilo da planirate predstojeće venčanje, proslavu rođendana, proslavu godišnjice, korporativnu zabavu, tim bilding ili neku drugu vrstu zabave, možemo ispuniti sve Vaše zahteve.

Na jednom mestu možete dobiti rešenje za prostor događaja, muzički program, dekoraciju, fotografa, kameru, štampani materijal, profesionalno osvetljenje i ozvučenje, ketering, hotelski smeštaj i specijalne usluge.

Organizacija događaja

Brinemo o kreativnim, tehničkim i logističkim elementima događaja, od pravljenja koncepta, preko planiranja, do same organizacije.

Koncept

Definisanje koncepta uključuje proučavanje samog brenda koji predstavljate, određivanje ciljne publike i koordinaciju tehničkih aspekata realizacije pre same realizacije.

Planiranje

Uključuje definisanje budžeta, plana aktivnosti, koordinaciju sa trećim licima oko realizacije specifičnih usluga i transporta, izbor mesta dešavanja i dekoracije prostora.

Organizacija

Organizujemo široki spektar događaja kao što venčanja, rođendani, poslovne proslave i događaje, kao i koncerte. Takođe, svaki događaj može biti predstavljen svojim jedinstvenim mikro veb lokacijom sa važnim obaveštenjima za goste i galerijom slika.

Blackberry Events čine obučeni, iskusni, talentovani i posvećeni ljudi: svaki sa jedinstvenim „bekgraundom“ i oblašću u kojoj stvara.

Blackberry Event Center

Doživite naš prostor na pravi način uz kratki video koji smo vam pripremili. Multifunkcionalni prostor u samom centru grada idealan je za privatne i korporativne zabave, konferencije, izložbe, radionice ili poslovne sastanke. Naša ideja je koncept i personalizovani pristup za svakog klijenta. Koja je vaša ideja?

Zakažite termin…
Drvarska 5, Niš
+381655049942

Blackberry Events svaku Vašu zamisao sprovodi u delo i prilagođava Vašim individualnim potrebama.

Inspirisani Strašću. Okrenuti Rezultatima.