Pogrebna oprema „Venac 2“
Ivana Milutinovića 77
19000 Zaječar

+381 60 442 65 69
+381 60 441 66 00
+381 19 422 442

str.venac2@gmail.com
www.venaczajecar.com

Pratite nas na Facebook-u

Pogrebna oprema VENAC Zaječar je porodična firma koja je u poslu pogrebne opreme već tri decenije. Uvek smo se trudili da na neprimetan način budemo uz Vas kad vam je najteže i bar malo Vam pomognemo da dostojanstveno prođete kroz najteži period, a 33 godina rada i postojanja su dokaz da smo u tome bili veoma uspešni.

Prevozimo posmrtne ostatke na teritoriji evrope novim, udobnim i sigurnim specijalnim vozilima.

U najkraćem roku dolazimo do mesta gde se nalazi pokojnik, sređujemo svu potrebnu dokumentaciju u opštini i ambasadi. Kupamo i oblačimo pokojnike i smeštamo u sanduk za transport. Preuzimamo pokojnike od kuće, kupamo, oblačimo, sređujemo, čuvamo u specijalnim prostorijama sa regulacijom temperature (hladnjača), sređujemo papire, zakazujemo sahrane.

Usluge „Venac 2“ :

– MEĐUNARODNI PREVOZ

Pogrebna oprema Venac – prevozimo posmrtne ostatke na teritoriji evrope novim, udobnim i sigurnim specijalnim vozilima. U najkraćem roku dolazimo do mesta gde se nalazi pokojnik, sređujemo svu potrebnu dokumentaciju u opštini i ambasadi. Kupamo i oblačimo pokojnike i smeštamo u sanduk za transport.

– PREVOZ U ZEMLJI

Preuzimamo pokojnike od kuće, kupamo, oblačimo, sređujemo, čuvamo u specijalnim prostorijama sa regulacijom temperature (hladnjača), sređujemo papire, zakazujemo sahrane i opela, organizujemo pomane posle sahrane, po potrebi organizujemo i iskopavanje i uređenje groba.

– POGREBNA OPREMA

Veliki izbor sanduka i nadgrobnih spomenika, pokrova, dušeka, jastuka, posteljina, tapacira, čaršava, ćebadi i ostala oprema. Kompletna garderoba za pokojnike, veš, odela, cipele i prateće sitnice. Veliki izbor crnine, sveća i venaca. Izrada cvetnih aranžmana od prirodnog cveća i štampa umrlica.