Poliklinika "Longa Vita"

Učitelj Tasina 9a
18000 Niš, Srbija

+381 69 11 22 358

office@longavita.rs
www.longavita.rs

Pratite nas:

 

Od kada su prvi put otvorena vrata našeg centra u Nišu, u središtu našeg pristupa lečenju je u prvom redu uvek bio čovek u punom smislu te reči, a ne samo njegova bolest i terapija. Ovo je po nama jedini ispravan pristup u kojem su pacijent i lekar ravnopravni partneri na putu ka potpunom ozdravljenju.

Poliklinika Longa vita osnovana je kao rezultat želja i potreba da se pacijentima omogući jedan drugačiji pristup lečenju, pristup koji će biti humaniji i u kojem treba razumeti osobu i njene ukupne poteškoće koje su dovele do nastajanja bolesti.

U našem timu pacijent i lekar su ravnopravni partneri u stvaranju projekta koji omogućava ostvarenje naših želja i put ka ozdravljenju.

Mišljenja smo da ne postoji jedan jedini pristup lečenju, već da treba koristiti sve što je medicina postigla kroz istoriju do danas. Svaka metoda ima prednosti i mane, stoga držimo da je budućnost medicine da se iz svake metode preuzme ono što najviše koristi čoveku. Motivisani pre svega ljubavlju prema poslu kojim se bavimo, u našem centru vas očekuje ugodna, opuštajuća atmosfera i stručno osoblje spremno odgovoriti na mnoga vaša pitanja i dileme.

Opšta medicina

Kao što i sam naziv sugeriše, koncept opšte prakse podrazumeva da lekar brine o opštem zdravlju pacijenata, vodi računa o njihovim redovnim pregledima i prevenciji bolesti.

Pedijatrija

 PEDIJATRIJA – (savetovališni pregledi, sistematski pregledi, pregledi zdrave i bolesne dece, pregledi radi upisa u vrtić, izdavanje potvrda …)

 DEČIJA PULMOLOGIJA – (pregled pedijatra pulmologa, spirometrija (test plućne funkcije), bronhodilatatorni (ventolinski) test, alergološke kožne probe na inhalatorne i nutritivne alergene, PPD proba..)

 KVANTNA MEDICINA – (test funkcionalnog stanja organizma, opterećenja na sistemima organa, test intolerancije na hranu, test opterećenja od primljenih vakcija, test opterećenja iz spoljne sredine, test na prisustvo patogenih mikroorganizama u telu…)

 DEČIJA DERMATOLOGIJA – (dermatološki pregledi, dermoskopski pregledi mladeža sa fotodokumentacijom, krio terapija, radiotalasna hirurgija..)

 HOMEOPATIJA ZA BEBE I DECU SVIH UZRASTA

Fizikalna medicina

Fizikalna terapija podrazumeva lečenje veštačkim i prirodnim fizikalnim modalitetima i terapijskim vežbama.

Kvantna medicina

Kvantna medicina je najmodernija grana medicine koja se ubrzano razvija spajajući znanja i teoriju tradicionalne medicine sa savremenim aparatima zasnovanim na kvantnoj fizici.

Homeopatija

Homeopatija je prirodna medicinska nauka koja ima jedinstvene prednosti pred ostalim načinima lečenja. Predstavlja najbolji izbor za sigurni način lečenja koji jača imunitet beba, dece i odraslih.

POLIKLINIKA LONGA VITA NAŠIM PACIJENTIMA ODOBRAVA SLEDEĆE POPUSTE


 – 10% ostvaruju penzioneri uz penzioni ček
 – 10% ostvaruju srednješkolci i studenti
– 
10% ostvaruju osnovci
– 
20% ostvaruju deca predškolskog uzrasta
– 
10% ostvaruju nezaposleni

GRUPNO TESTIRANJE – odobravamo popust od 10% na tri i više pacijenata

Radno vreme
Radnim danima i subotom: 08:00 do 21:00h
Datum unosa: 30.6. 2016 god