Poliklinika Naissa

Poliklinika Naissa
Ćirila i Metodija 37, 18000 Niš

018 4565 111
018 4565 333
063 10 94 379

zakazivanje@poliklinikanaissa.com
www.poliklinikanaissa.com

Pratite nas na Facebook-u

Poliklinika Naissa osnovana je 08.01.2007. godine. Za kratko vreme postala je jedna od vodećih privatnih poliklinika u jugoistočnoj Srbiji.

Nudi široku lepezu zdravstvenih usluga a veliki broj zadovoljnih pacijenata je motivacija za stalni stručni napredak i usavršavanje zaposlenih. Osnivač i direktor poliklinike Naissa je profesor dr Vladislav Marković internista-subspecijalista kardiolog.

Poliklinika Naissa opremljena je savremenim dijagnostičkim aparatima i uz preglede najeminentnijih stručnjaka iz oblasti interne medicine, ortopedije i fizikalne medicine i rehabilitacije pruža kvalitetno lečenje uz poštovanje Hipokratovih načela.

U poliklinici Naissa možete obaviti veliki broj specijalističkih pregleda, dijagnostičkih procedura i terapijskih intervencija. Individualni pristup i posvećenost pacijentu, značajno iskustvo i angažovanost u radu predstavlja tajnu našeg uspeha.

Poliklinika Naissa prati svetske trendove iz oblasti medicine, što nalaže konstantno usavršavanje naših stručnjaka, proširenje delatnosti i nabavku nove savremene opreme.