Poslastičarnica Milica postoji od 1995. godine, i do danas nije imala nijednu primedbu na svoje proizvode ili ljubaznost osoblja. Svaki gost se vrati – prezadovoljan!

Radimo na starinski način. Držimo se proverenih recepata, proverenih dobavljača, isklučivo prirodnih sastojaka. Kupujemo sveže voće i sami ga obrađujemo.

U našoj ponudi možete naći prave, domaće torte, kolače i ostale poslastice, spremljene po starim, oprobanim receptima iz kuhinja naših baka.

Za vaše proslave, slave, okupljanja, radosti… Nudimo vam i nove, moderne ukuse i oblike, sve po pristupačnim cenama.

– Svečane torte
– Svadbene torte
– Dečije torte
– Sitni kolači
– Minjoni
– Baklave
– Kesten pire
– Žito
– Voćni rolat
– Slavski kolači

Naš glavni poslastičar je Milica Grbić, žena sa dugogodišnjim iskustvom u poslastičarstvu i sa osvojene dve zlatne medalje na regionalnim takmičenjima. Milica Grbić je radila u hotelu “Jugoslavija” u doba one velike Jugoslavije, kada je taj hotel bio poznat po vrhunskom kvalitetu i kao škola vrhunskih poslastičara. A u “Jugoslaviju” se posebno odlazilo zbog srnećih leđa. I posle toliko godina, mnogi Beograđani i njihovi gosti, i danas pamte poseban, očaravajući ukus poslastice u hotelu na Dunavu. Milica Grbić i danas, u “Milici”, pravi ta ista kultna srneća leđa.