kamicak i drugari vrtic

Vrtić Kamičak i drugari
Nehruova 76, blok 62, Novi Beograd
Jurija Gagarina 218, blok 61, Novi Beograd

060 05 12 969

vrtickamicakidrugari@gmail.com
www.vrtickamicakidrugari.com

Pratite nas na Facebooku

Predškolska ustanova Vrtić Kamičak i drugari otvoren je 2009. godine kako bismo mališanima od najranijeg uzrasta do polaska u školu, ponudili mesto gde će se osećati prijatno i uživati u najlepšim danima detinjstva.

U našoj predškolskoj ustanovi koja je smeštena u gusto naseljenom delu Novog Beograda, sprovodi se program verifikovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Naša osnovna misija je da se deca osećaju prihvaćeno, da budu srećna i zadovoljna, da razvijamo empatiju, drugarstvo i toleranciju. Predškolska ustanova Vrtić Kamičak i drugari smešten je u objektu potpuno prilagođenom mališanima gde mogu lepo da se igraju, ali i mnogo toga nauče. Zaštitini znak vrtića su optimizam, entuzijazam i pozitivna energija.

Predškolska ustanova Vrtić Kamičak i drugari nudi celodnevni i poludnevni boravak dece od jaslenog uzrasta do polaska u školu, kao i čuvanje dece na sate. Možemo se pohvaliti radom u malim grupama, tako da svako dete ima neophodnu pažnju, podršku i sigurnost.

Mališani su prema uzrastu podeljeni u dve grupe:

– jaslena – deca uzrasta od 1-3 godina
– vrtićka – deca od 3 godina do polaska u školu

Naš tim čine visokokvalifikovani vaspitači i medicinske sestre-vaspitači koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom. Zahvaljujući našem specifičnom postupku u procesu adaptacije, kao i saradnji sa pedagogom, deca brzo i lako prihvate kolektiv. Poštujući dečije različitosti, drugačije pristupamo svakom detetu i njegovom vaspitanju, u čemu značajnu ulogu ima i njegova porodica.

U predškolskoj ustanovi Vrtić Kamičak i drugari svako dete je uključeno u brojne programe, kao što su: engleski jezik, muzičko obrazovanje sa profesorom pevanja, škola plesa, različite sportske aktivnosti i igre. Zahvaljujući velikom dečijem igralištu koje se nalazi pored našeg vrtića, mališani su u mogućnosti da svakog dana, u skladu sa vremenskim prilikama, borave na svežem vazduhu i uživaju u igri koja je neophodna za njihov pravilan psiho-fizički razvoj.

Tokom boravka u vrtiću, mališanima su obezbeđena četiri obroka koje dostavlja ketering kuća, tako da zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta. Obroci su prilagođeni potrebama dece različitog uzrasta, a posebno se trudimo da naučimo decu kako je važno konzumirati raznovrsno voće i povrće.

U predškolskoj ustanovi Vrtić Kamičak i drugari posebnu pažnju posvećujemo saradnji sa porodicom koja ima ključnu ulogu u životu deteta. Praktikuje se svakodnevna komunikacija sa roditeljima kako bi im preneli informacije vezane za dete (raspoloženje, aktivnosti, ishrana, spavanje…).

Na kraju svakog meseca roditelji dobijaju Pisani izveštaj o ostvarenim rezultatima za taj mesec kako bi roditelj mogao da prati napredak svog deteta.

Četiri puta godišnje održavaju se roditeljski sastanci, a redovno organizujemo predstave za Novu godinu, Dan žena i za kraj godine. Takođe, dva puta godišnje nastupamo na Dečijem sajmu.

Predškolska ustanova Vrtić Kamičak i drugari – vrtić po meri deteta!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07-18h
po potrebi i vikendom

Predškolska ustanova Vrtić Kamičak i drugari, 
Nehruova 76, blok 62, Novi Beograd
Jurija Gagarina 218, blok 61, Novi Beograd
Dušana Vukasovića 73, Novi Beograd