Prestige band
Beograd

+381 64 20 79 367

srdjankostic77@yahoo.com
www.prestige-band.com

Pratite nas na Facebook-u
Pratite nas na Instagramu
Pratite nas na Tik-Toku
Naš kanal na Youtube

Prestige band je poznati beogradski bend, koji  čini sedmoro članova – muški i ženski vokal, harmonikaš, gitarista, klavijaturista, basista i bubnjar.

Bend je poznat po vrhunskoj svirci, sjajnom repertoaru. U našem bendu vlada pozitivna energija, prefinjen ukus, nesebično zalaganje da klijentima napravimo žurke koje se prepričavaju godinama. Atraktivna izvođenja koje prate najnovija zvučna oprema i moderna rasveta, svaki nastup benda čine jedinstvenim i nezaboravnim. Kao najbolji bend za moderne i tradicionalne svadbe sa detaljno probranim repertoarom  je svakako pravi izbor za Vaše najsvečanije privatne proslave.

Po Vašoj želji dovodimo zvezde estrade, zvezde granda, kao i violinistu, saksofonistu ili DJ-a.

– svadbe / venčanja
– poslovni – korporativni događaji
– klupski nastupi, žurke, druge privatne proslave…

Sviramo različite žanrove muzike, narodnu, zabavnu, pop&rock, zabavnu…

Imamo saradnju sa mnogim muzičkim zvezdama sa kojima smo nastupali i koje smo pratili, koje možemo da angažujemo po vašoj želji.

Naš cilj je da Vaše venčanje učinimo magičnim. Da Vas i Vaše goste zabavimo atraktivnim show programom i da se o tom danu priča, to je za nas najbolja preporuka.

Program koji se pravi za nastup nije određen samo ukusom benda, već zavisi od samih želja klijenata. Kada nastupamo kao bend za svadbe, gde je najčešće struktura gostiju šarenolika, naša preporuka je da se sviraju svi žanrovi.