Selidbe D&К
Pere Velimirovića 72,
Beograd

060/666-9013
061/504-7555

selidbedk@gmail.com
www.dkselidbe.com

D&K se bavi pružanjem usluga selidbi, transportom robe, prevozom klavira, specijalnih tereta …

Pružamo vam usluge u okviru gradskog, međugradskog i međunarodnog saobraćaja.

Profesionalni tim D&K za vas pored usluga pakovanja, zaštite vaših stvari i transporta, vrši i usluge montaže i demontaže nameštaja. Posedujemo posebne kutije raznih dimenzija i debljina namenjene i prilagođene vašim stvarima, PVC i puc-puc folije, sunđere, penaste granule…

Dolazimo na besplatnu procenu selidbe izradjujemo plan u skladu sa vasim zahtevima i realizujemo u roku kada vama odgovara.

D&K svojim klijentima pruža garanciju da će posao biti izvršen u skladu sa dogovorom i da će, u slučaju nastanka bilo kakve štete, klijent biti obeštećen.

Selidbe

D&K je firma koja će organizovati kvalitetno i efikasno preseljenje u vaš novi stambeni ili poslovni prostor. Odgovaramo na sve vase zahteve i dajemo vam besplatne savete. U zavisnosti od količine stvari i gabarita nameštaja potrebni su vam i različiti materijali za pakovanje i zaštitu nameštaja. Zato D&K nudi svojim klijentima raznovrsne kutije za pakovanje stvari, puc-puc i streč folije, penaste granule za zaštitu nameštaja.
Nudimo vam selidbu ,,ključ u ruke” koja podrazumeva kompletno pakovanje pokućstva. Zaštitu nameštaja i inventara, demontažu/montažu, utovar/istovar i prevoz.
Na cenu svake selidbe utiču brojni faktori. Zato Vam preporučujemo da nas kontaktirate, a naše stručno osoblje će Vam odgovoriti.

Transport

Transport u Srbiji i regionu – Beograd, Niš, Kragujevac, Novi Sad, Kraljevo, Leskovac, Sarajevo, Banja Luka, Zagreb, Skoplje, Podgorica, Ljubljana…
D&K uspešno realizuje logistiku i transport paletirane robe, specijalnih i gabaritnih tereta, mašina, kasa, bankomata, klavira, betonskih konstrukcija… uz neprekidnu kominikaciju sa klijentima, kako bi pružili besprekornu uslugu.

D&K pravi plan do najsitnijih detalja i organizuje transport od početne tačke do željene lokacije. Ako niste sigurni šta vam tačno treba, koliko je težak nameštaj, roba ili mašine koje želite da trasportujete, naš stručni tim će vam dati odgovor na sva vaša pitanja.

Prevoz klavira

Firma D&K profesionalno i stručno obavlja prevoz pianina, polukoncertnog, koncertnog i električnog klavira što podrazumeva adekvatnu zaštitu, opremu za prenos i profesionalne, obučene ljude sa dugogodišnjem iskustvom.

Posedujemo vozila sa utovarnom rampom. Vaš klavir će stići na željeno odredište bezbedno i sigurno.

Specijalni tereti

Za selidbe specijalnih tereta nije presudna snaga, već je najbitnija stručnost osoblja koja će vam utovariti/istovariti, transportovati, pozicionirati teret na određenu lokaciju. Posedovanje neophodne opreme za utovar je jedna od značajnih stvari koja svaka firma mora posedovati za transport specijalnih tereta.

Firma D&K omogućava transport mašina, formatizera, vakumir mašina, presa, CNC V, CNC M, sito mašina, sefova, bankomata, kasa,klavira…

D&K prvo pristupa izradi plana i iznosi svojim klijentima na koji način će se najbezbednije, najbolje i najefikasnije izvršiti selidba i transport tereta. Pre početka radova utovara i prenosa teškog tereta naše osoblje će zaštiti specijalnom zaštitom podove od habanja. Vrši pripremu tereta za utovar i sam prevoz. Posedujemo svu neophodnu opremu viljuškare, dizalice, kranove, hidraulične liftove, ručne paletare…

Neophodno je da istaknemo da selidba i transport specijalnih tereta zahteva maksimalnu pažnju i ne dozvoljava ni minimum propusta zato prepustite profesionalcima D&K.

Međunarodne selidbe

Selidba u inostranstvo u bilo koje doba godine je teška i stresna. Imajte u vidu komplikovan i stresan proces prilikom pribavljanja dokumentacije i tranzitne dozvole ukoliko prolazite kroz više zemalja.

Ono što morate da znate da svaka država ima određena pravila i zakonske propise kada se radi o unošenju stvari i unošenju životinja u zemlju. Potrebno je obratiti pažnju na pribavljanje posebnih dozvola za antikvitete, stručne knjige, CD diskove…

Stručni tim D&K organizovaće vašu međunarodnu selidbu. Radimo svu prateću dokumetaciju umesto vas. Izradu paking-liste, carinjenje, špediciju, pakovanje, demontažu/montažu, zaštitu nameštaja tokom transporta.