TO-MA palete otkup prodaja

TO-MA palete plus doo

Rumski drum 9
22406 Irig

+381(0)60 56 56 097 
+381(0)60 56 56 080

t.milutinovic@to-ma.at
www.to-ma.rs

TO-MA palete je jedna od najvećih kompanija koja se bavi proizvodnjom, prodajom i otkupom paleta. TO-MA palete d.o.o. već dugi niz godina uspeva da zadovolji najviše standarde i zahteve naših saradnika na tržištu Evrope, a od 2005. i na tržištu Srbije.

Izdvajamo se po kompletnoj usluzi: proizvodnja euro paleta, otkup euro paleta, servis i reparacija euro paleta, transport i prodaja EURO paleta, kako standardnih tako i po zamisli kupca. Proizvodimo i streč folije svih dimenzija i debljina kako za ručno tako i za mašinsko namotavanje. Jedna od delatnosti je i prodaja briketa za ogrev. Briket je pakovan u vreće od po 25 kg ili u kartonske kutije od po 10 kg.

TO-MA Palete plus proizvodnja, prodaja i otkup paleta

Postoji više vrsta paleta koje čine naš asortiman:

Četvrt – Displej palete
Diseldorfske palete
E2 – gajbe
EPAL/EUR palete
H1-palete
Hemijske palate
Jednokratne palete
Okviri za palete
Žičane boks palete

Euro palete su zasigurno najzastupljeniji proizvod zato što je standardizovana paleta po evropskim propisima. Mi se već dugi niz godina bavimo kupovinom, prodajom i proizvodnjom euro paleta i ubrajamo se u najveće frme u Evropi.

Naša misija je obezbediti najbolja rešenja sa najvećom vrednošću za naše klijente, koja će biti dostojna poštovanja svih.