kumont

Kumont doo
Paunova 17,
Beograd, Banjica

069/239-33-47
063/449-234

kumontdoo@gmail.com
www.kumont.com

Kumont d.o.o. je osnovan 2005. godine sa osnovnom delatnošću proizvodnje građevinske stolarije.

Uvidom u potrebe krajnjih potrošača, tj. fizičkih lica, za zamenom stare, dotrajale stolarije, kojoj je vek trajanja istekao već davno, i razvojem građevinarstava kao grane koja je u nagloj ekspanziji, odlučili smo se na pokretanje proizvodnje PVC i ALU stolarije.

Početak je bio težak, ali zahvaljujući upornosti i znanju kako menadžmenta preduzeća, tako i zaposlenih visokokvalifikovanih radnika, uspeli smo da se izborimo i visoko pozicioniramo na jako konkuretnom tržištu.

Preduzećem upravlja i rukovodi direktor i osnivač preduzeća mašinski inženjer Milan Bajalica, sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

PVC prozori i vrata

PVC prozori i vrata se izrađuju od petokomornih SWINGLINE VEKA pvc profila (profili zaobljenih kontura) isključivo po porudžbini i preciznim merama.

Prozori i vrata po strukturi mogu biti: jednokrilni, dvokrilni i višekrilni.

Svi jednokrilni prozori su okretno-nagibni, dok kod dvokrilnih prozora jedno krilo je okretno-nagibno, a drugo je okretno.

Ali sve varijante koje se odnose na način otvaranja i opremanje prozora i vrata okovima i vrstama termopan stakla mogu se dogovoriti za svaki konkretan posao i u mogućnosti smo da udovoljimo svim Vašim zahtevima.

Ulazna sigurnosna vrata

U saradnji sa preduzeđem Talaris doo iz Beograda, koje je jedno od vodećih preduzeća koje uvozi gotova sigurnosna ulazna vrata, vršimo uslugu prodaje i ugradnje vrata.

Vrata su poreklom iz Kine, izuzetnog kvaliteta, opremljena sa tri brave koje imaju više pozicija zaključavanja.

Roletne i venecijaneri

Trenutno imamo u ponudi samo total aluminijumsku roletnu sa termo kutijom (sve je od aluminijuma: kutija, vođice, zastor). Postoji paleta boja od kojih mogu biti izrađene roletne.

Venecijaneri su klasični i takođe postoji veliki izbor boja.