propokan pro

Propokan pro doo
Majke Jevrosime 43/27
11000 Beograd

063 307 599

office@propokanpro.com
www.propokanpro.com

Osnovna privredna aktivnost „Propokan pro“ d.o.o. Beograd, predstavlja zaštitu od požara kanala za ventilaciju i odimljavanje upotrebom ekspandirajućih premaza, u skladu sa evropskim  normama i tehničkim standardima.

Pored te osnovne aktivnosti ova kompanija se bavi i poslovima vezanim za termičku zaštitu pocinkovanih čeličnih kanala i cevi, kao i poslovima sterilizacije vazduha u klimatizacionim kanalima na bazi UVC zračenja.

Kompanija Propokan Pro sastoji se od vrsnih profesionalaca iz oblasti prava, ekonomije i mašinstva, višestruko međunarodno nagrađivanih i sa iskustvom u radu u najvećim svetskim multinacionalnim kompanijama. Kompanija Propokan Pro d.o.o. kao pravni naslednik kompanije Firestop konstrukcije d.o.o., dobitnik je prestižnog priznanja „Global award for perfection and ideal performance“, kao i priznanja „Total Quality Customer Satisfactions“. Osvajanjem priznanja, kompanija je postala član međunarodne asocijacije OMAC (Otherways Management Association Club), sertifikacionog tela koje je član američkog udruženja za upravljanje kvaliteta menadžmentom.

Vizija i koncept

Zagovornici smo savremenog poslovnog koncepta, tehničkih invovacija i modernih trendova u poslovanju baziranih na poštovanju propisanih standarda, evropskih normi i inzenjerskih pravila. To je upravo rezultiralo Propokan Pro protivpožarnim kanalom urađenim po najnovijim evropskim standardima kao gotovog proizvoda koji će još olakšati i ubrzati protivpožarnu zaštitu u segmentu ventilacije i odimljavanja. Naša nastojanja su usmerena ka tome da u svemu pomažemo investitorima, projektantima, izvođačima i svim ostalim saradnicima radi bržeg i efikasnijeg okončanja poslova, tj. realizaiji projekata jer to upravo predstavlja zajednički cilj.

Poslovanje

Kompanija Propokan Pro d.o.o. je 2019. godine učestvovala u takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju, i nagrađena za najbolji proizvod u kategoriji građevinskih materijala – Propokan sistem protivpožarne zaštite ventilacionih i dimovodnih kanala. Novi inovativni proizvod HVAC UVC kanal, kompanije Propokan Pro d.o.o. 2020. godine je prepoznat i podržan od strane Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj Republike Srbije, u okviru akcije sprečavanja širenja i suzbijanja zarazne bolesti Covid 19, „Budi i ti heroj“. Svoje inovativno rešenje kompanija Propokan Pro d.o.o. je stavila na raspolaganje Republici Srbiji za vreme krize izazvane pandemijom virusa Covid-19.

Sva tri glavna proizvoda u ponudi kompanije Propokan Pro d.o.o. su zaštićena patentom kod Zavoda za intelektualnu svojinu Republike Srbije. Patentno rešenje za pronalazak pod nazivom „Protivpožarni kanal za ventilaciju i odvod dima i toplote“, pravno je zaštićeno i zavedeno pod brojem 2020/6197-MP-2019/0069, objavljeno je u Glasniku intelektulne svojine Republike Srbije u junu 2020. godine. Patentno rešenje za pronalazak pod nazivom „Termoizolacioni klimatizacioni i ventilacioni kanal“, pravno je zaštićeno i zavedeno pod brojem MP-2020/0016. Patentna prijava za pronalazak pod nazivom „HVAC UVC sterilizacioni kanal“, pravno je zaštićena i zavedena pod brojem 2020/0017.