PVC i ALU stolarija „JOVISTE“
Sarajevska 44/d,
Subotica

+381 (0)24 530 350
+381 (0)64 118 33 20

office@joviste.rs
www.joviste.rs

Pratite nas na Facebooku

PVC i ALU stolarija „JOVISTE“ je firma koja se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC I ALU stolarije standardnih i vanstandardnih mera.

Na tržištu smo prisutni punih sedam godina. Trudimo se da pratimo razvoj savremenih tehnologija u ovoj oblasti i zbog toga smo u prilici da svojim kupcima ponudimo najadekvatnije rešenje za stambene objekte, poslovne prostore, ustanove…

Kod nas se za izradu stolarije koriste isključivo profili od renomiranih stranih proizvođača, a najsavremenije mašine, sa kompjuterskim podešavanjem parametara, i tim vrhunskih majstora se brinu o njihovoj kvalitetnoj i preciznoj izradi. Sve to je preduslov za kvalitetnu stolariju , a pored toga za svaki naš proizvod dobijate pismenu garanciju.

Zadovoljan kupac nam je uvek na prvom mestu, a to postižemo odgovornim odnosom prema poslu, poštovanjem ugovorenih rokova isporuke i stručnom montažom kvalitetnih proizvoda.

Takođe našim kupcima stojimo na raspolaganju za davanje saveta, kao i za servisiranje stolarije.

U sve to se naši kupci mogu uveriti dolaskom u naš proizvodni i izložbeni prostor. U našem salonu je izložen dobar deo našeg proizvodnog programa pa se kupac na licu mesta može uveriti u kvalitet proizvoda.