rasadnik cetinara torro

Rasadnik četinara TORRES
Vojvode Stepe 357,
Beograd

063 870 46 66

vladatorro@gmail.com

Rasadnik četinara „Torres“  bavi se proizvodnjom i prodajom sadnica četinara, a u ponudi je preko 80 različitih vrsta.

U prelepom ambijentu našeg salona i izložbenog prostora možete naručiti različite vrste četinara, tuja i čempresa po želji, kao i pogledati gotove modele kamina i fontana koji su pravi ukras pejzažne arhitekture Torro.

Ako volite drveće i cveće, ulepšajte svoj vrt, dvorište ili baštu prelepim četinarima, koji će osvežiti Vaš privatni vrt.

Za pravljenje žive ograde najpopularnije su tuje, koje izgledaju veoma grandiozno, a i mogu da izdrže različite spoljne uticaje.

Ukoliko živite na podneblju gde nema mraza, onda je čempres pravi izbor za Vas, oni su veoma izdržljivi a karakteristični su za primorske oblasti.

Nudimo vam najlepši izbor četinara, zato nas pozovite i posetite naš salon.

Naše usluge su:

Uslužno sađenje stabala različitih vrsta četinara iz naše ponude visine od 1-4m. Ukoliko niste vični baštovanskim radovima a želeli biste lepo dvorište, mi ćemo Vas rado uputiti u sve tajne biljaka i četinara. Na Vašem terenu ćemo zasaditi drveće po Vašoj želji.

Uređujemo Vaše zelene površine sa meterijalom prve klase. Od Vašeg običnog dvorišta pravimo pravu zelenu oazu za opuštanje i relaksiranje od napornih obaveza.

Izrađujemo fontane za vaša dvorišta od prirodnog kamena. Fontane daju poseban ton Vašem dvorištu ili vrtu. Fontane se prave od prirodnog kamena i savršeno se uklapaju u zelenu oazu.

– Atmosfera će biti potpuna ukoliko u svom dvorištu imate pravi zidani kamin, za sedenje sa društvom uz vatricu i piće. Osim što je veomadekorativan element, kamin ima više funkcija, tako da svoje dvorište možete češće koristiti, čak i u zimskim danima.

Sve na jednom mestu za prelepo ukrašeno dvoriše uz pejzažnu arhitektutu Torro.

Izložbeni prostor rasadnika Torres se nalazi u ulici Vojvoda Stepe 357, na raskrsnici ul. Save Maškovića, između IDEA i LIDL marketa.