Registracija vozila
CHICO GONZALES

Omladinskih brigada 63
Beograd

011/61 50 925
063/87 50 810

mrksic.aleksandar@yahoo.com

Registracija vozila i tehnički pregled Chico Gonzales efikasno, brzo i pouzdano obavlja sve poslove vezane za registraciju vozila, kako za fizička, tako i za pravna lica.

Najpovoljnije cene, mogućnost plaćanja na rate, kao i posebne pogodnosti za firme, samo su deo onoga što Vam nudimo.

Polazeći od činjenice koliko registracija vozila može da bude složen i komplikovan proces, agencija Chico Gonzales pruža uštedu Vašeg dragocenog vremena i novca. Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju i spremno je da pruži adekvatnu i pravovremenu uslugu.

Registracija vozila Chico Gonzales nudi Vam sledeće usluge:

– registracija vozila
– tehnički pregled
– putno osiguranje
– zeleni karton
– kupoprodajni ugovor
– prenos vlasništva

Kod nas možete registrovati Vaše vozilo, ali i izvršiti tehnički pregled, uz mogućnost dobijanja registracione nalepnice, bez odlaska u MUP. Ono što nas izdvaja od drugih sličnih agencija jeste činjenica da kod nas dobijate kompletnu uslugu na jednom mestu, tako da možete da se opustite i sve prepustite našem profesionalnom timu.

Ukoliko putujete u inostranstvo, u agenciji možete nabaviti i odgovarajući zeleni karton za Vaše vozilo. Zahvaljujući saradnji sa vodećim osiguravajućim kućama, nudimo Vam i putno zdravstveno osiguranje za Vaš bezbrižan put.

Svim klijentima koji se odluče za naše usluge nudi mogućnost da registraciju vozila plate odloženo na 6 mesečnih rata, bez kamate čekovima građana, kao i kreditnim karticama banke Intesa. Pravnim licima nudimo posebne pogodnosti.

Posetite nas i uverite se da smo stvarno najbolji u gradu!