duga el sabac

Duga EL doo
Industrijska zona, Nova 9,
Šabac

+381 15 351 223
+381 62 312 031

dugael@mts.rs
www.dugael.rs

Pratite nas na Facebooku

 

Duga-el doo je osnovana 1996. godine kao mala porodična firma, čije se poslovanje širilo sa potrebama i zahtevima trzišta.

Naša prvenstvena delatnost je bila izrada svetlećih reklama, neonskih, sa fluo cevima,3D reklama, firmopisačke usluge, brendiranje objekata, izrada putokaza i obrada klirita. Kada se trzište širilo tako smo i mi naše poslovanje širili i težili na primeni novih tehnologija nabavku i ugradnju novih materijala – prvenstveno alubonda i aluminijskog lima.

U našoj proizvodnji koristimo nove mašine za obradu – savijanje, sečenje, vakumiranje farbanje materijala: CNC-mašina, Vakum-mašina, ploter, kater i dr.

Težimo da se naša poslovna politika zasniva na stalnom unapređenju poslovanja, pratimo tržište i unosimo dosta novina za samu izradu i usluge što pratimo kroz kontrole; obuke radnika, pratimo trend novih sertifikovanih sistema za upravljanje kvalitetom (ISO 9001).

Pored svetlećih reklama naše tržište se proširilo na oblaganje benzinskih pumpi alubondom i alu limom. Za benzinske stanice izrađujemo čelične konstrukcije, krovno – pokrivačke radove, oblaganje atike, stubova, mostova, kao i postavljanje spuštenog plafona – dampe i toteme sa digitalnim ciframa i daljinskim upravljanjem.

Duga-el kao moderna firma već nekoliko godina sluša i ispunjava Vaše ideje i pretvara ih u realnost. Profesionalna lica i obučeni radnici su Vam na usluzi u svakom polju Vaših potreba i želja.

To dokazuje i naša referentna lista i objekti širom Srbije, Bosne, Crne Gore, Hrvatske koje smo uradili i na više od 90 lokacija benzinskih pumpi smo ostavili svoje ime.

A za reklame se možemo pohvaliti sa mnogo većom brojkom – više od 20 000 urađenih i montiranih reklama sijaju zahvaljujući nama.

Na samo nekoliko kilometara od centra Šapca i Industrijskoj Zoni DUGA-EL pruža da svaka saradnja i razvoj ideje budu jedinstveni i moderni.