Restoran KONOBA 32
Ignjata Barajevca 4,
Pančevo

060/6-343-637

Naručite ONLINE

www.konoba32.rs

Pratite nas na Facebooku
Zapratite nas i na Instagramu

Nažalost sve je manje pravih kafana sa dušom… jer onda moraš dati i voleti…
Ova konoba je nastala baš tako … iz ljubavi…

Za sve one koji u zvuku tamburaša čuju više od običnih nota…
slušajte ih kod nas svaku noć…

Za sve Vas koji u rakiji ne vide samo alkohol već prepoznaje
cvet dunje, kajsije, kruške, šljive …

Za sve Vas koji uživate u njeguškoj pršuti, domaćem siru, leskovačkom roštilju i domaćim kuvanim jelima…

Za sve Vaše srećne trenutke, slavlja i proslave (oko 80 mesta)

Za sve Vas koji u kafani ne vidite samo izlazak već osećate ritam, vrelo strujanje voća kroz vene i dušu koja raduje i teši..

Samo za Vas “prave” u Konobi 32 tamburaši i utočište od svakodnevnice..
Ignjata Barajevca 4 (preko puta gimnazije), Pančevo

S ciljem da oživimo duh skadarlije u Pančevu uz tradicionalnu akustičnu muziku (tamburice, gitara, bas, harmonika…) i jedinstvenu domaćinsku atmosferu, kao što je nakada bilo u starim srpskim kafanama, činimo da gosti koji nas posete uživaju u svakom trenutku koji provedu sa nama..

Ako volite da posetite mesto koje pleni toplinom, pažljivo odabranom hranom i bogatim izborom alkoholnih, bezalkoholnih pića i posebnom vinskom kartom koja poseduje vina sa gotovo cele teritorije bivše Jugoslavije onda smo pravo mesto za Vas…

Proslave Konoba 32

Restoran Konoba 32 nastao je iz ljubavi prema tradiciji a sa ciljem da se očuva duh srpske kafane u Banatu. Iz ove ideje su se izrodile nove kafane u lancu i tako sada Konoba, kafana sa dušom, postoji u Pančevu, Beogradu, na Zlatiboru, u Kotoru, u Sutomoru i u Kragujevcu.

Srce je naravno ostalo na staroj adresi, ali toplinu i dušu smo preneli na sve nove lokacije i u sve nove restorane. U Pančevu u Konobi 32 u ulici Ignjata Barajevca broj 4 već u prvim jesenjim boemskim noćima se traži mesto više, jer novi restoran i enterijer predstavlja malo širu i moderniju sliku srpske kafane.

Preuzmite katalog za proslave

Ketering

Pored standardnog naručivanja hrane, Konoba 32 je uz vas i za sve vaše prilike i proslave koje želite da upriličite našim ukusima. Za sve neophodne informacije, molimo vas da popunite formular ispod kako bismo vam u što skorijem roku pružili najbolju moguću ponudu i odgovor sa kojim ćete biti zadovoljni.

Preuzmite novi katalog za ketering i ulepšajte svoje druženje sa najmilijima, prijateljima i porodicom. Besplatna dostava na kućnu adresu za svaku priliku, za 4 osobe ili 300 gostiju. Dostava na teritoriji grada Pančeva je besplatna, a dostava u okolini i Beogradu po dogovoru.

Mogućnost izrade specijalnih jelovnika po zahtevu: dijetalni, vegeterijanski, bez gluteinski i razni drugi Basic i Premium obroci.