Restoran Ognjište lux

Restoran Ognjište lux
Bul. Cara Konstantina 42
18000 Niš

060 30 43 060

www.ognjistelux.in.rs

Pratite nas na Facebooku
Zapratite nas i na Instagramu

Restoran Ognjište lux je restoran srpske tradicionalne kuhinje, kapaciteta do 120 gostiju, sa velikim izborom starih srpskih jela, specijaliteta sa roštilja i pečenja sa ražnja.

Stručno i ljubazno osoblje restorana Ognjšte lux poslužit ce Vas brzo i diskretno kako bi Vam boravak u našem objektu ostao u lepom sećanju.

Bogata gastronomska ponuda uključuje i jela sa roštilja, kuvana jela. dezerte, sirevi, predjela,… Osim raznovrsne ponude hrane, nudimo i širok izbor vrhunskog pića.

Sigurni smo da ćete pronaći vaše omiljeno jelo na našem jelovniku.

Posebno naglašavamo da, u našem objektu možete konzumirati više vrsta domaćih, 100 % prirodnih sokova.

U našem komfornom i potpuno klimatiziranom objektu, organizujemo poslovne i porodične ručkove, sve vrste veselja. Na raspolaganju Vam stoji i besplatan bežicni pristup internetu.

Restoran OGNJIŠTE LUX je napravljen da u njemu provedete kvalitetno vreme bilo da ste sami ili u društvu. Besprekorna čistoća, kako samog objekta, tako i pratećih sadržaja, ugodna muzika, tradicionalan i funkcionalan enterijer su nešto što ce na vas sigurno ostaviti pozitivan utisak. Idealno mesto za ugodan i opuštajuci doručak, ručak ili večeru sa vašom porodicom uz tradicionalnu srpsku kuhinju.

Posebnu pažnju posvecujemo odabiru namirnica za pripravljanje naših specijaliteta.