Restoran picerija Atos

Restoran picerija Atos
Bulevar Arsenija Čarnojevića 95
11070 Novi Beograd

011 31 31 091
011 31 14 427
062 279 035

atos.restoran@yahoo.co.uk
www.picerija-atos.com

Pratite nas na Facebook-u
Zapratite nas na Instagramu

Restoran picerija Atos Beograd – renomirana beogradska picerija sa 22 godine (od 1993. godine) dugom tradicijom u pripremanju pica.

Od osnivanja, pa do danas, receptura pripremanja pica ostala je ista: ručno pripremano i razvlačeno sveže testo i namirnice peku se isključivo na bukovim drvima. Pice se pripremaju u tri veličine: normalna (32cm), mega (42cm) i porodična (50cm).

Osim specijaliteta internacionalne kuhinje, gosti mogu uživati i u odlično pripremljenim domaćim jelima. Celokupna ponuda restorana dostupna je i u vašim domovima. Dostava jela je besplatna i vrši se na područjima Novog Beograda, Bežanijske kose, Zemuna i ostalih delova Beograda.

Naručivanje hrane restoran Atos

– Pice
– Paste
– Sendviči
– Predjela
– Doručak
– Čorbe
– Jela sa roštilja
– Prilozi
– Salate
– Dezerti
– Palačinke

Ketering restorana Atos

Ketering je samo logičan nastavak naše priče i želje da svojim klijentima koji nas redovno prate i koriste naše usluge izađemo u susret.

Mi vam nudimo kompletnu pomoć u planiranju i organizaciji vaših događaja, koktela, party-ja i ostalih privatnih i poslovnih manifestacija. Pored toga, mi nudimo kompletno osmišljavanje menija uz pomoć našeg tima nutricionista, predloge za količine hrane koja vam je potrebna, serviranje i aranžiranje jela i pića.

Mi vam možemo pomoći pri organizovanju bilo kakve proslave ili skupa. Pozovite nas, iznesite nam svoju ideju i želje, i recite šta biste voleli da imate na jelovniku za taj dan.

Mi ćemo u saradnji sa vama osmisliti jelovnik za vašu proslavu i dozvoliti da jedino mislite kako ćete se super provesti i kako ćete uživati sa prijateljima.

Dostava restorana Atos

Restoran picerija Atos nudi dostavu pica na svim lokacijama u Beogradu. Od nas možete očekivati brzu isporuku pica i hrane.

Oblast za dostavu Novi Beograd
Prosečno vreme isporuke: 45 minuta
Minimun za naručivanje: 500 dinara
Vreme za dostavu pica i hrane: 8.00-24.00

Ostali delovi grada
Prosečno vreme isporuke: 60 minuta
Minimun za naručivanje: 800 dinara
Vreme za dostavu pica i hrane: 8.00-24.00