Restoran “Švajcarija”

Restoran “Švajcarija”
Vizantijski Bulevar 17, Niš

018 259 999
062/259-909

www.svajcarija.rs

Pratite nas na Facebook-u
Zapratite nas i na Instagramu

Restoran “Švajcarija” započeo je svoj život kao restoran za sve vrste proslava (do 250 gostiju). Uspeli smo da se za kratko vreme izdvojimo kvalitetom, i postali jedan od uglednijih restorana ovog tipa na teritoriji Jugoistočne Srbije.

Naša ugostiteljska priča počinje 2013. godine. Nije tajna da o ugostiteljstvu nismo znali mnogo pre nego što smo uplovili u ove vode. Vodili smo se samo jednom idejom – da našim gostima pružimo uslugu kakvu očekujemo da nama bude pružena u ugostiteljskom objektu.

Osmislili smo originalni enterijer, okupili profesionalni tim saradnika i kreirali menije koji bi zadovoljili potrebe i najvećih gurmana.

Na nagovor naših gostiju koji su u đakonijama sa našeg menija poželeli da uživaju svakodnevno, odlučili smo da 2020. godine otvorimo i “a la carte” restoran, na istoj adresi. Tradicionalna kuhinja uvijena u moderan dizajn i ponuda jela po originalnoj recepturi je ono što nas razlikuje od ostalih.

Naša sukana pita iz peći na drva sprema se po porodičnom receptu, starom preko 50 godina, kao i lepinje koje pred naše goste izlaze svega nekoliko minuta nakon pečenja.

Kreativni kuvarski tim restorana “Švajcarija” gotovo na nedeljnom nivou izbacuje nove predloge, pa su se, pored tradicionalnih jela (teletina i jagnjetina ispod sača, jela sa roštilja, riba…) na našem meniju našle i pljeskavica “Nišlijka”, mistična i meraklijska salata, ušuškana čokolada, pica “Zaplanjoza” sa punjenim rubovima, i još mnogo toga što bi zasigurno trebalo da probate.

Ukoliko ste pravi gurman i hedonista, već pri prvoj poseti našem restoranu, poželećete da postanete naši stalni gosti.