sanitetski prevoz konak

Sanitetski prevoz KONAK
Trg Kralja Petra I, br. 3,
Sremska Kamenica

062 88 11 074

Medicinsko-sanitetski prevoz Konak pruža usluge transporta pacijenata na teritoriji cele Srbije, kao i van granica zemlje, kompletno opremljenim sanitetskim vozilima i u pratnji odgovarajuće medicinske ekipe.

Bilo da Vam je potreban prevoz u bolnicu, banju, starački dom, uvek smo tu da Vam pomognemo oko transporta na željeno odredište.

Naš vozni park se sastoji od dva savremena i nova sanitetska vozila prilagođena za prevoz osoba koje imaju povremenu ili stalnu potrebu za prevozom pod specijalnim uslovima.

Saniteti su opremljeni kompletnom medicinskom opremom za prevoz najtežih bolesnika:
– Hidraulična prilazna rampa koja maksimalno olakšava ulazak i izlazak pacijenata, posebno invalida
– Luksuzna i savremena nosila
– Kiseonik
– Defibrilator
– Aspirator
– Respirator

Medicinsko-sanitetski prevoz Konak pruža Vam organizovan, bezbedan i udoban prevoz teško pokretnih i nepokretnih pacijenata na željeno odredište, po pristupačnoj ceni.

Transport pacijenata vrši se u pratnji odgovarajuće medicinske ekipe koju čine: doktor, medicinski tehničar i vozač.

Osim prevoza pacijenata na teritoriji cele Srbije, sanitetski prevoz Konak nudi i usluge prevoza putnika van granica naše zemlje. Transport pacijenata uvek se vrši udobnim vozilima specijalizovanim za duže putovanje, kako bi pacijent mogao što bezbednije i brže da stigne na željenu destinaciju.

Helikopterski sanitetski prevoz pacijenata u zemlji i inostranstvu.

Gliserski sanitetski prevoz pacijenata u zemlji i inostranstvu.

Naš iskusni i odgovorni tim stoji Vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Po Vašem pozivu, u najkraćem mogućem roku, dolazimo na željenu adresu i omogućavamo Vam da brzo, lako i sigurno stignete na pregled do bolnice ili ambulante, kod prijatelja, u banju ili gde god želite da Vas prevezemo.

 Medicinski nadzor na skupovima.