Selidbe Drašković - Beograd

Selidbe Beograd Drašković
Milana Rakića 116,
Beograd

(+381) 064 430 27 13
(+381) 064 532 12 14

slavkodraskovic623@gmail.com
www.selidbeiprevozsd.rs

Pratite nas na Facebooku

Selidbe Drašković – Beograd čini odgovoran i stručan tim koji će se pobrinuti da vaše stvari za selidbu bezbedno stignu na željenu destinaciju.

U procesu selidbe na teritoriji Beograda, i šire, pomoći će Vam naš tim profesionalaca, adekvatna vozila i savremena oprema kojom agencija Drašković – SD raspolaže. Upoznajte se sa našim uslugama, kontaktirajte nas i zakažite termin koji Vam najviše odgovara.

Kombi selidbe

Kombi selidbe vršimo na čitavoj teritoriji grada Beograda. Kao i na teritoriji država Evrope – međunarodne selidbe. U zavisnosti od obima selidbe određuje se prevozno sredstvo, kombi ili kamion.

Selidbe Beograd

SD Selidbe Beograd pružaju sve usluge koje se tiču selidbe, prevoza, transporta robe, nameštaja, stvari, glomaznih stvari – specijalnih tereta, poput klavira, pianina, kasa, sefova, sportske opreme i fitnes sprava, kancelarijske opreme, prevoz robe na paletama, i još mnogo toga. Pod selidbom se smatraju i samo prevoz stvari i nameštaja, preseljenje studenata koji nemaju mnogo stvari i nameštaja, prevoz određenog nameštaja, prevoz uz utovar/istovar i sklapanje naručenog nameštaja iz salona i trgovačkih centara, poput Ikee, Emmezete i slično. SD Selidbe nude mogućnost prevoza stvari, robe i nameštaja, a u tom slučaju proces utovara i istovara je na Vama. Takođe, možete se opredeliti i za opciju utovar i prevoz ili istovar i prevoz.

Pakovanje za selidbe

Pored same selidbe, naš tim možete angažovati i za proces pakovanja, sortiranja, zaštite nameštaja, stvari i robe, a potom i raspakivanje iste. Ukoliko Vam ova usluga u celosti nije potrebna, možemo Vam isporučiti potreban materijal za pakovanje i zaštitu stvari i nameštaja pre selidbe. Ovaj materijal obuhvata deblje kartonske kutije za selidbe i prevoz u više dimenzija, namenske kartonske kutije za selidbe, lepljiva traka za pakovanje i zaštitu u više vrsta i više dimenzija, streč foliju i pucketavu foliju.

Sa našim timom ne treba da brinete oko uskih ulica, nepostojanja parking mesta ili nedozvoljenih zona za parkiranje. SD Selidbe imaju saradnju na osnovu koje je obezbeđeno dozovljeno parkiranje u određenim intervalima u toku dana na bilo kojoj lokaciji.

Cena selidbe Beograd

Cena selidbe je individualna, a Vi nam možete poslati slike nameštaja, ili ih putem telefona navesti, ili zakazati svoju besplatnu procenu selidbe, nakon čega se definiše cena.

U situacijama kada ne želite da zadržite sav svoj nameštaj, ili više nije u funkciji i upotrebi, naš tim za Vas može izvršiti prevoz nameštaja, otpada i kabastog otpada do deponije nakon selidbe.

Posebne usluge

– Međunarodne selidbe
 Međugradske selidbe
– Selidbe Crna Gora
– Demontaža i montaža nameštaja
 Pakovanje i sortitanje stvari
– Kartonske kutije za selidbu
– Selidbe teških stvari
 Selidbe klavira Beograd
– Selidbe ordinacija
Skladištenje
Kamionski prevoz
Preoz robe Beograd
Radnici za selidbe
– Prevoz robe Srbija

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati 24/7.