alstedo

Servis klima Alstedo
Put za Ovču, Borča,
Beograd

063 773 90 41

dobrass@mts.rs
www.alstedo.com

Alstedo čini tim stručnjaka specijalizovan za klimatizaciju prostora. Naše iskustvo i znanje će garantovati 100% efikasnosti, smanjujući Vaše troškove.

U zavisnosti od prostora i namene, naš tim izabraće opremu, raspored i ponuditi optimalno rešenje klimatizacije. Stručan projekat će minimizovati troškove, a garantovati savršene uslove za rad. Vaše je “samo” da vodite uspešan posao, rashladni i toplotni uređaji su naš problem.

Naša mogućnost je da našim kupcima obezbedimo kompletnu uslugu,od prodaje i montaže do servisa svih tipova uređaja za klimatizaciju.

Usluge Alstedo

Montaža klima uređaja
– Demontaža klima uređaja
– Premeštanje klima uređaja
– Montaža polovnih i neispitanih klima uređaja
– Montaža klime na mesto postojeće stare koja se skida
– Montaža klime na pripremljenu postojeću instalaciju
– Servis klima uređaja

Montaža i servisiranje: Efikasnost i stručnost u izvođenju projekata u optimalnim rokovima je imperativ poslovnosti koji primenjujemo kada je reč o pravnim ili fizičkim licima. Naši zadovoljni kupci dovoljno govore o kvalitetu ugrađenih uređaja kao i kvalitetu izvršenih radova.

Raznovrsnost tipova klima uređaja ostavlja mogućnost svakom našem kupcu da u potpunosti bude zadovoljan prilikom klimatizacije objekta, bilo da je reč o samom izgledu enterijera posle izvedenih radova ili o funkcionalnosti.

Pronalazimo najoptimalnije rešenje u odnosu na potrebe kupca i mogućnosti prostora.