Škola fudbala Ada Crvena Zvezda
Ada Ciganlija BB
Čukarica, Beograd

065 231 07 10
064 170 00 87

fudbalskiklubada@gmail.com

Škola fudbala Ada Crvena Zvezda osnovana je 2005. godine, i od tada sa velikim uspehom kod dece i omladine podstičemo takmičarski duh, kao i osećaj pripadnosti timu.

Posvećeni smo radu sa decom uzrasta 6-10 godina, kao i sa mladima starosti 10-18 godina. Za sve ove godine našeg postojanja, uspevamo da se pohvalimo činjenicom da vlada veliko interesovanje za upis u našu školu fudbala. Osim fer igri, sve male fudbalere najpre učimo takmičarskom duhu, i činjenici da je najvažnije učestvovati. Radimo na ovladavanju osnovnim fudbalskim tehnikama i, ništa manje bitnom, razvijanju motoričkih sposobnosti kod dece i omladine.

Posetite nas i uverite se da je svaki trening u našoj školi ispunjen drugarskom atmosferom, kao i pozitivnom energijom, koja ostaje dugo nakon završetka vežbanja. Zapošljavamo izuzetno profesionalne trenere, koji poseduju bogato iskustvo u radu sa mladima, i koji vrlo brzo primete pravi talenat i usmeravaju ga na pravi način.

Treninzi naše škole fudbala odigravaju se na fudbalskim terenima na Adi Ciganliji i u balonu za fudbal u Pionirskom gradu.

Veliki broj osvojenih trofeja govori u prilog kvalitetu našeg rada i posvećenosti mnogim fudbalerima koji su uspešnu karijeru započeli upravo pod mentorstvom trenera škole fudbala Ada Crvena Zvezda.

Prijatna atmosfera i zelenilo kojim obiluje Ada Ciganlija, izuzetno pogoduju rekreativcima i profesionalcima u svim sportovima. Čist vazduh i kiseonik više su nego poželjni prilikom treninga, davajući potrebnu energiju organizmu. Prilikom boravka na otvorenom, naši polaznici osećaju se veoma prijatno, i svaki trening vide kao pravo uživanje.

U slučaju lošeg vremena, kao i po potrebi, treninzi se odigravaju u prostorima balona Pionir – Pionirski grad.

Teren je pokriven veštačkom travom sa granulatom i podjednako je pogodan za održavanje fudbalskih utakmica i treninga. Opremljen je svim neophodnim rekvizitima: golovima, sportskim semaforom, kao i reflektorima i prostorom za navijanje, kako bi i posmatrači podjednako uživali u našim treninzima.

U zdravom telu, zdrav je duh!