Štamparija "Nais print"

Majakovskog 97,18000 Niš

+381 18 560 555
+381 60 640 46 75

e-mail kontakt
www.naisprint.rs

Štamparija „Nais print“ iz širokog spektra usluga izdvajamo

Ofset štampa

Ofset štampa je, u štamparstvu, idealan spoj visokog kvaliteta štampe sa velikim tiražima i uz to, jako bitno, vrlo povoljnim cenama. Pogodna je za srednje i velike tiraže, a sto su tiraži veci cena proizvoda po jedinici je niža. Ova vrsta ravne štampe nudi mogućnost štampe od jedne boje do punog kolora, različitih formata i na papirima različitih gramatura

Izdavaštvo

Još jedna, ali i jako važna naša delatnost je izdavaštvo, kome se posvetio naš tim profesionalaca, da vaš rukopis preko dizajna, preloma, katalogizacije, štampe i krajnje dorade dobije oblik vrhunskog izdanja.

Proizvodi

Vizit karte, memorandumi, blokovska roba, knjige, fascikle, koverte, časopisi, bilteni, skripte, flajeri, deklaracije, nalepnice, reklamne kese, reklamni blok, katalozi, prospekti, diplome, zahvalnice, podmetači za čase, zastavice, diplomski rad, ambalaža.

Grafički dizajn i priprema

Zauzima važnu ulogu u našem preduzeću. Strucan tim dizajnera pomoći će vam da kvalitetnim grafičkim rešenjem sprovedete svoju ideju u delo. Vršimo i uslugu fotografisanja.

Digitalna štampa

Ukoliko je Vaš zahtev kratak rok izrade, digitalna štampa je najbolje rešenje za Vas. Ovaj način štampe je idealan za male tiraže. Predstavlja savremeni, brz i kvalitetan način štampe, od jednobojne do punog kolora. Na papirima od 60 gr pa sve do 300 gr na papirnoj foliji, kao i na raznim vrstama specijalnog papira daje mogućnost izrade širokog spektra proizvoda kao što su vizit karte, flajeri. Brošura i katalog, po vasoj zelji može biti štampan u tiražu od jednog komada pa nadalje, sa željenim brojem strana. Pored toga, daje mogućnost povoljnije cene za kolore u manjim tiražima.

Solventna štampa

Solventna štampa je oblik digitalne štampe koja se koristi za štampanje na ceradi, PVC foliji, papiru, jednostrano vidljivoj foliji i sve to širine do 3 metra. Vršimo brendiranje izloga i automobila kao i lepljenje bilborda.

Tampon štampa

Služi za štampanje na oblim površinama, idealna je za uštampavanje olovaka, upaljača, privezaka, šolja, piksli…

Sito štampa

Višebojna štampa na tekstilu.

Hladna plastifikacija

Vršimo plastifikaciju papira širine do 500 mm. Plastifikacija može biti mat ili sjajna.

Kopiranje

Do A3 formata. Umanjenje ili uvećanje fajla. Skeniranje. Kopiranje jednostrano ili obostrano.