dental spa centar ordinacija

Dental Spa centar
Bulevar Nikole Tesle 57
18000 Niš

018 588 727
064 15 22 668

office@dentalspa.co.rs
www.dentalspa.co.rs

Pratite nas na Facebook-u

Specijalistička stomatološka ordinacija Dental SPA centar Niš je po rejtingu jedna od vodećih ordinacija u regionu.

Poverenje sugrađana stekli smo dugogodišnjim radom i zalaganjem, ali pre svega svojim pristupom i pažljivim sagledavanjem svakog pacijenta, sa njihovim individualnim potrebama i željama. Ukoliko Vam je potreban dobar i pažljiv zubar (Niš), kod nas su Vam na jednom mestu na raspolaganju tri stomatološke ordinacije (Niš) sa iskusnim stomatolozima. Ako imate afinitete, možete zahtevati da intervenciju radi stomatolog po Vašoj želji.

Dental SPA centar nudi širok spektar stomatoloških usluga u prijatnom okruženju. Pored profesionalne usluge, trudimo se da pacijent nema neprijatan utisak „kao kod zubara“, pa je ovo jedan od razloga zašto nas i internet pretraživaći stavljaju na prvo mesto kada tražite stomatoloske ordinacije nis ili slične termine.

Od osnivanja zubne ordinacije pa do danas jedan od glavnih motiva nam je kreiranje ambijenta u kom će se pacijenti osećati prijatno. Koncept tradicionalne stomatološke ordinacije koja se poznaje po izgledu (i, moramo reći, i po mirisu) smo odavno napustili, pa pacijenti kod nas nemaju utisak da su došli kod zubara, već uz prijatnu, tihu, ambijentalnu muziku, fotografije koje dočaravaju prirodni ambijent i pažljiv dizajn enterijera doživljavaju sasvim novo i prijatno iskustvo stomatologa. Otuda SPA i u nazivu.

Usluge koje nudimo su mnogobrojne i uključuju: protetiku, ortodonciju, beljenje zuba, kozmetsku stomatologiju, hirurgiju, lečenje paradontopatije i stomatološki anti-aging. Opremljeni smo savremenom tehnikom koja, pored ostalih visokotehnoloških aparata uključuje i laser.

Usluge u ordinaciji Dental Spa Centar: