Torte i kolači "Dragana" Matejevac

Proizvodnja: 018 46 52 368; 064 11 62 864
Maloprodaja: 018 277 058; 063 11 62 864

Posetite nas na Fejsbuku


Torte i kolači „Dragana“ Matejevac za sve Vaše lepe trenutke i želje, tu je radnja za izradu torti i kolača DRAGANA , sa iskustvom više od 20. godina.

Kolači i torte radionice Dragana Matejevac poznate su po vrhunskom kvalitetu i ukusu. Prave se na tradicionalan način, po staroj, oprobanoj recepturi. Osim starih i dobro prepoznatljivih ukusa stvorili smo i jedinstvene recepte za pojedine vrste torti i kolača. U našoj ponudi su sitni, posni i komadni kolači, kao i torte svih oblika i veličina. Svi naši proizvodi prave se od visoko kvalitetnih i svežih namirnica. Svadbene, svečane, dečije i druge torte odlikuje obilje lešnika, badema, oraha, voća i kremova koji se prave na tradicionalan način, bez korišćenja gotovih smesa.

Napoleon , Dragana 2, Dragana 3, Grčka torta , London torta, Moskva šnit, Reforma, Vasina, Kinder, Puslica, Čokoladna, Čoko-voćna samo su neke od vrsta torti koje se nalaze u našoj ponudi.

Od dečijih torti u ponudi su Diznijevi likovi i drugi likovi popularnih crtaća, Pepa prase, Noddy, Vini Pu, Štrumpfovi… kao i one sa Barbikom, u obliku kamiona, voza, lopte i druge…

A ukoliko tragate za rodjendanskom tortom, tortom za godišnjicu ili neku drugu svečanu priliku mi smo tu da upotpunimo Vaše slavlje.

Dragana torte Matejevac nudi celokupnu ketering uslugu na taj način sto možemo da proizvodemo kompletno posluženje hrane za sve vrste dogadja i proslava.

Poručivanje mozete izvrsiti u našim lokalima ili preko telefona , naše osoblje će sagledati Vase želje i pomoći Vam da napravite najbolji izbor hrane i pića za dogadjaj koji obeležavate. Tada možete dogovoriti detalje isporuke i sve što je potrebno da usluga bude potpuna.

Ako želite da Vaše proslave rođendana, seminari ili svečani događaji ostanu nezaboravni po ukusnoj i lepo aranžiranoj hrani, izaberite nešto iz našeg posnog ili mrsnog asortimana. Bogatstvo boja ukusa i svežine je ono što krasi hranu koju sprema profesionalno osoblje Dragana Torte Matejevac.

A najlepše venčanje zaslužuje i najlepšu tortu.

Proizvodnja : Donji Matejevac
018/4652 – 368 ; 064/1162864

Prodaja : Radoja Dakića 47 , lok 1b 18000 Niš
018/277058 ; 064/116286