Stopsol protect

Stopsol Protect iz Beograda nudi Vam sve vrste zaštitnih folija za prozore i izloge, kao i zatamnjivanje auto stakala folijama protiv sunca i UV zračenja, različitog stepena zatamnjenja.

U našoj ponudi se nalaze atestirane folije vodećih proizvođača “3M”, “Sungard”, “Llumar”, “Profilon”, sa pet godina garancije.

Stopsol Protect vrši usluge:

– digitalne štampe
– brendiranja izloga
– izrada reklama za izloge
– brendiranje vozila
– zatamnjivanje automobila

Stopsol folije za stakla su zaštine folije, koje sprečavaju prodor sunca ili UV zračenja u Vaš dom ili poslovni prostor. Postavljanjem ogledalo folija za stakla više Vam neće trebati zavese ili venecijaneri, jer sve vrste ovih folija čuvaju Vašu privatnost sa spoljne strane, dok se spoljna okolina sa unutrašnje strane normalno vidi. Prednosti folija za staklo protiv sunca su što leti snižavaju temperaturu u prostoru i do 12 stepeni Celzijusa.

Pored svih vrsta UV folija za stakla, nudimo Vam i sve druge vrste peskiranih i dekorativnih folija, kao i “protiv provalnih” folija, koje sprečavaju razbijanje stakla, a takođe imaju stopsol i UV zaštitu. Svim buticima i prodavnicama nudimo providne folije za izloge protiv izbleđivanja robe, sa UV zaštitom. Takođe, vršimo zatamnjivanje auto stakala stopsol folijama različitog stepena zatamnjenja.

Naš stručan i obučen tim naših, odmah po Vašem pozivu dolazi na zadatu adresu i vrlo brzo montira zaštitne folije protiv sunca i UV zračenja na Vaš prozor ili izlog.

O kvalitetu rada i profesionalnosti našeg tima govori veliki broj zadovoljnih klijenata, među kojima se posebno ističu:

– Ambasade Japana, Holandije, Tunisa, Kanade
– Konzulat Rusije
– Klinički centri u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
– KBC Zvezdara
– Ministrastvo finansija
– Mobilna Telefonija Srbije
– Skupština grada Beograda
– Prodajni saloni Renault, Tojota, Mazda, Citroen
– Telenor
– VIP

Sve dodatne informacije o stopsol, UV i ogledalo folijama za stakla, možete dobiti na telefon: 060/ 033 44 90.

Sačuvajte Vašu privatnost folijama sa ogledalo efektom.