Iako su praznici odavno prošli, Wolt je rešio da obraduje svoje postojeće i buduće kornisnike u Nišu tako što će im pokloniti kompletno besplatnu dostavu u promo periodu koji traje do sledeće nedelje.

Da, da, Wolt poklanja uslugu dostave za sve restoranske i nerestoranske porudžbine, jer na taj način želi da se zahvali Nišlijama za poverenje i lojalnost koje su mu poklonili u proteklom periodu.

„Podsetila bih sve Nišlije na ogromnu Wolt ponudu najboljih restorana i dobro poznatih gradskih mesta za klopu koje svi vole: Richard Gyros, KFC, Walter, Tron, 420 Smokehouse, Pasta 2×2, samo su neki od brojnih restorana, a kako osluškujemo korisnike i prilagođavamo se njihovim potrebama, važno je da napomenem da vršimo dostavu proizvoda i iz Lilly Drogerie i Gigatrona.

Sigurna sam da su Nišlije uspele da se uvere u pouzdanost i sigurnost Wolt aplikacije, brzinu i preciznost dostave. Zato naša baza korisnika konstantno raste.

Ponosni smo na našu efikasnost i činjenicu da svaka dostava stiže kroz 30 minuta do korisnika. Ponosni smo na činjenicu da svako može u bilo kom trenutku da pogleda ekran Wolt aplikacije i vidi gde se tačno nalazi Wolt kurir… Ponosni smo što svakodnevno čujemo pozitivne komentare na račun Wolt aplikacije i nasmejanih kurira koji ‘krstare’ gradom. Oni su naš zaštitni znak.” – rekla je Sandra Luković, marketing specijalista u kompaniji Wolt.

Osim što ima aplikaciju koja je vrlo intuitivna i laka za korišćenje, Wolt je inače poznat i kao fer igrač. Lokalna korisnička podrška je uvek dostupna i spremna da odgovori na razna korisnička pitanja i nedoumice u roku od čak 30s. Ipak, sva je verovatnoća da Nišlijama ova pomoć neće biti potrebna, bar tokom trajanja promo perioda…

Nekoliko klikova, željena porudžbina potpuno besplatno na adresi, plus beskontakno plaćanje i širok osmeh. Ne može lakše.