Zašto treba da izaberete trpezarijski sto na razvlačenje za Vaš dom?

Trpezarijski sto je centralna tačka u vašem domu. To je mesto za ukusne obroke, porodična i okupljanja sa prijateljima, a nekada i kao prostor za rad i čitanje novina uz kafu. Ova zvezda trpezarije je najfunkcionalniji komad nameštaja u toj prostoriji ali i vizuelno moćan da, zbog svog dizajna, može da zadivi vaše posetioce i pokaže vaš stil.

Foto: Dalas
Foto: Dalas

Prilikom odabira trpezarijskog stola treba, najpre, imati u vidu veličinu cele ili dela prostorije koju planirate da uredite kao trpezariju. Takođe, kada birate sto morate se rukovoditi  vašim potrebama. Neko voli manje i intimnije trpezarijske stolove za dvoje do četvoro gostiju. Dok su drugi za komfor i dovoljno prostora za šest i više gostiju, kao i sva ukusna jela i raskošan servis za ručavanje koji se tu mogu naći.

3 prednosti trpezarijskih stolova na razvlačenje

Prednosti trpezarijskih stolova na razvlačenje su brojne, bez obzira na to da li živite u malom ili velikom stanu. On začas može postati sto za više osoba, a da vam pritom delovi za razvlačenje ne zauzimaju dodatni prostor.

Ušteda prostora

Dobro odabran trpezarijski sto na razvlačenje štedi prostor u trpezariji. Njegov dizajn mu daje mogućnost da se prilagođava vašim potrebama i povećava korisnu površinu. Tako ćete u svega par pokreta moći da razvučete sto za više gostiju. Gledajte da ostavite i dovoljno prostora za kretanje po prostoriji dok servirate omiljena jela.

Funkcionalnost

Trpezarijski sto na razvlačenje je i vrlo funkcionalan komad nameštaja. Tokom važnih porodičnih proslava i večera ga možete proširiti onoliko koliko vam je potrebno. A zatim ga ponovo vratiti u njegov prvobitni oblik, kako biste nastavili da ga koristite svakodnevno. S obzirom na to da su napravljeni od kvalitetnih materijala, ovi stolovi su vrlo stabilni i dugotrajni, pa ćete ih koristiti godinama.

Lako pomičan

Još jedna prednost trpezarijskih stolova na razvlačenje je to što su laki za pomeranje i prenošenje. Veliki trpezarijski stolovi nisu komad nameštaja koji lako možete pomerati po prostoriji kada za to postoji potreba. Međutim, trpezarijski stolovi na razvlačenje imaju tu prednost što nisu kabasti. U tom slučaju, njih lako mogu podići dve osobe i premestiti u ugao trpezarije gde ćete postaviti posluženje za goste u vidu švedskog stola.

Kako izabrati sto na razvlačenje za vašu trpezariju?

U zavisnosti od preovlađujućeg stila vaše trpezarije vi ćete odabrati onaj koji se najbolje uklapa i koji će biti vaš „match made in heaven“. Bilo da se radi o modernom i minimalističkom dizajnu ili o rustičnom i tradicionalnom dobro odabran sto će se uklopiti u vaš stil.

Ukoliko ste ljubitelj svedenog dizajna trpezarijski sto Chello će svakako privući vašu pažnju. A ukoliko želite prefinjen dizajn i dodir luksuza iz bogate ponude Dallas nameštaja izdvajamo model Elite.

Pored stila, posebnu pažnju treba obratiti i na dimenzije stola kada je on razvučen i da li se uklapa u prostoriju i u skladu je sa njenom veličinom. Tu na scenu stupa odlučivanje da li je bolje odabrati okrugao sto, ovalnog ili četvrtastog oblika.

Sve za vaš dom pronađite u salonima nameštaja Dallas

Uz Dallas nameštaj svaka zamisao prilikom izbora trpezarijskog stola može postati stvarnost. Na njihovom veb-sajtu i u salonima nameštaja u Beogradu, Novom Sadu, Zaječaru, Kragujevcu, Novom Pazaru i Tutinu možete pronaći najmoderniji nameštaj. Prateći potrebe kupaca dizajnirali su modele nameštaja koji odgovaraju svakom domu. Dodatno, možete personalizovati svaki komad nameštaja odabirom materijala i dezena u skladu sa vašim željama.